Historie – rok 2021

Přečtěte si historii předchozích ročníků.

Covid nás oslabil, ale neporazil

Pořádat, ale i plánovat jakoukoli hromadnou akci v době, kdy zpravodajské relace začínají pravidelně informacemi o počtu nově nakažených covidem, není prací pro kardiaky. Neustálá nejistota, jaká budou nová hygienické pravidla, zhoršená ekonomická situace většiny firem, ale v neposlední řadě i pochopitelná obava mnoha lidí cestovat hromadnými dopravními prostředky se na letošním, v pořadí už 5.ročníku výrazně podepsaly. Termínovku jsme několikrát “ořezávali”, až zbylo jen 6 výšlapů. Nechali jsme jen hory či kopce, na které jsme se spolu ještě nevydali, což většina z vás přijala příznivě.

Nejvíce se nás sešlo u Dalimilovy rozhledny v Jeseníkách, mimořádně vydařený byl i výšlap na Máminku, byť jsme jej absolvovali v počasí, kdy na sluníčku ukazoval teploměr přes 40 stupňů.

Nám pořadatelům bylo však nejvíce horko cestou na Velkou Javořinu, kdy jsme se museli dostat přes 3 zamčené brány, přestože nás místní správní úřady ubezpečovaly, že všechny závory budou odemčené. Právě na tomto výšlapu se zrodila i nejhezčí fotka celého ročníku (podle vašeho hlasování) a paní Šárka Lukáčová proto může v příštím ročníku pořizovat další krásné záběry špičkovým fotoaparátem Canon.

Věřme, že původní plány tentokrát nebudeme muset měnit a že se s těmi nejvěrnějšími setkáme opět jedenáct krát.

 

Kontakt

Sociální sítě

Informace

Organizátorem akce je CZ 1000, s.r.o.
CZ 1000, s.r.o..
Terasovitá 954/1
147 00 Praha 4

IČO: 05477379
zapsaná u Městského soudu v Praze, spisová značka C 264323

Obchodní podmínky k nahlédnutí zde.